Diagnoza Bmw

Diagnoza Bmw Seria 3 E46 & E90 : Oferim servicii complete de testare/diagnoza/diagnosticare Bmw Seria 3 E46 si E90 cu toate softurile disponibile pentru aceste modele.Testarea sau diagnoza consta in citire si interpretare a codurilor de eroare existente cat si verificarea tuturor datelor in timp real "live data" si compararea cu valoarea lor de fabrica.Oferim servicii de diagnoza in special pe modelele Bmw Seria 3 E46 si Bmw Seria 3 E90 de peste 5 ani de zile , astfel este aproape imposibil sa nu identificam sursa problemei masinii dvs.

Codare module si recodare module noi sau second hand dupa inlocuire : Majoritatea modulelor existente pe Bmw Seria 3 E46 & E90 sunt codate conform serie de indentificare pe modulele centrale ale masinii , astfel dupa inlocuirea de exemplu a pompei de ASC / DSC este necesara recodarea acesteia , precum si la LCM si multe alte module .

Activare functii inactive : Majoritatea modulelor instalate pe masina dvs. nu au toate functiile activate , acestea fiind preferentiale si sunt activate doar la cererea clientului.Cateva exemple : avertizare optica la deschidere/inchidere masina , inchidere automata dupa pornirea de pe loc , functia confort la geamurile electrice , etc.

Pretul unei diagnoze este de 50 lei (tva inclus) , pretul codarii/recodarii modul inlocuit este de 50 lei (tva inclus) , activare functii 50 lei (tva inclus).